Grovet gaat verhuizen! In verband met deze verhuizing zijn wij gesloten van 29 t/m 31 mei. Gedurende deze periode worden er geen bestellingen verwerkt en verzonden. Het is wel mogelijk om uw bestelling te plaatsen. Meer informatie over de verhuizing kunt u hier vinden. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@grovet.com

Ik ben mijn wachtwoord kwijt van mijn account in de webshop. Wat moet ik doen?

U kunt bij het inlogscherm aangeven dat u uw wachtwoord vergeten bent. Wij sturen u dan, na verificatie van uw emailadres, een nieuw wachtwoord toe naar het email adres waar uw account aan gekoppeld is. Deze email bevat een link om uw wachtwoord mee te resetten en opnieuw in te loggen.

Categories: Account Account
© 2024 Grovet B.V. All rights reserved.