Grovet gaat verhuizen! In verband met deze verhuizing zijn wij gesloten van 29 t/m 31 mei. Gedurende deze periode worden er geen bestellingen verwerkt en verzonden. Het is wel mogelijk om uw bestelling te plaatsen. Meer informatie over de verhuizing kunt u hier vinden. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@grovet.com

Ik kan een product niet vinden, wat nu?

Voor ieder land een eigen website!

Op 14 April 2022 heeft er een fantastische optimalisatie plaatsgevonden op onze website. Een mooie stap naar nog beter service,  gebruikservaring en gemak.

Vanaf heden hebben de landen Nederland (NL), Frankrijk (FR), België (BE), Verenigd Koninkrijk (UK), Spanje (ES) en Duitsland (DE) een eigen website (eigen URL) gekregen.

www.grovet.com/nl (Nederland)

www.grovet.com/fr (Frankrijk)

www.grovet.com/be (België)

www.grovet.com/uk (Verenigd Koninkrijk)

www.grovet.com/es (Spanje)

www.grovet.com/de (Duitsland)

Dit wilt zeggen dat u vanaf nu op uw eigen website uw bestellingen kunt plaatsen, valt u buiten deze landen kunt u uw bestelling plaatsen op www.grovet.com .

Momenteel zijn wij nog bezig met een synchronisatie om er voor te zorgen dat u op de juiste website uitkomt en de juiste producten te zien krijgt. Dit kan er voor zorgen dat u hier nog een aantal problemen van ondervindt.

Ik kan het product niet vinden wat ik zoek, wat nu?

Zorg er voor dat u zich op de website van uw land bevindt. Dit kunt u checken in de URL balk in uw browser. Bevindt u zich niet op de juiste website kunt u wisselen door of de URL handmatig aan te passen of in de footer van de website (deze kunt u vinden door naar beneden scrollen op de pagina, zie afbeelding hieronder) te kiezen voor een andere website.  Zit uw land niet tussen de nieuwe (bovenstaande) URL’S dan kunt u uw bestelling plaatsen op www.grovet.com.

Mocht u nu nog niet het product kunnen vinden wat u zoekt kan dit te maken hebben met dat dit product nog niet is ingeladen, neemt u dan contact op met onze klanten service op +31 (0) 30 247 91 00 of info@grovet.com. Zij kunnen u verder helpen om uw bestelling in orde te maken. Heeft u twijfels of lukt iets niet naar wens twijfel niet, onze customer service staat voor u klaar!

Ik kom op een andere website (andere URL) terecht, wat gebeurt er nu?

U bestelde voorheen altijd op de www.grovet.com website maar gaat nu (automatisch) naar een andere URL toe.

Dit klopt! Indien u zich bevindt in Nederland, Frankrijk, België, Verenigd Koninkrijk, Spanje of Duitsland. U komt automatisch op het land (website/URL) terecht van uw land. Valt u buiten deze landen wordt u gestuurd naar www.grovet.com.

Wat is een URL?

URL staat voor Uniform Resource Locator. Simpel gezegd is een URL het adres van een website. Iedere website heeft zijn eigen URL, maar ook iedere pagina op dezelfde website heeft weer een eigen URL. www.grovet.com, www.grovet.com/nl en www.grovet.com/fr zijn voorbeelden van URL’s.

Uiteraard voor alle overige vragen staan wij ook voor u klaar!

Wij willen u bedanken voor uw begrip en werken er hard aan om deze optimalisatie zo snel en goed mogelijk voor u door te voeren.

Customer Service Contact informatie:

+31 88 582 4100

info@grovet.com

Categories: Help Bestellen Account Producten Retouren Verzenden FAQ Account Bestellingen Retouren Producten Delivery
© 2024 Grovet B.V. All rights reserved.