Grovet

Global Medics - Muscle Relax, 3 L

Global Medics - Muscle Relax, 3 L
Nr. 97031
Zorgt voor een algemene verbetering van de conditie, ondersteunt het skelet, verbetert de zenuwgeleiding en helpt de spieren te ontpannen en achteraf sneller te herstellen.

Read more
Description

Details

Muscle Relax

Naast primaire rug-en nekproblemen kunnen ook zeer lichte onregelmatigheden in gang of balans er voor zorgen dat een paard zich ongelijkmatig gaat belasten met als resultaat: Stijfheid ter hoogte van de rug of nek. Zelfs nadat het initiële probleem opgelost is, kan de rug-en nekpijn langdurig aanhouden en zorgen voor prestatievermindering. Muscle-Relax werd speciaal ontwikkeld voor paarden met stijfheid ter hoogte van de rug- en nekspieren, vermoeide spieren en stress. Het zorgt voor een algemene verbetering van de conditie, ondersteunt het skelet, verbetert de zenuwgeleiding en helpt de spieren te ontpannen en achteraf sneller te herstellen.

Wanneer wordt Muscle Relax gebruikt?

  • Stressvolle paarden
  • Paarden met rug-en nekproblemen
  • Paarden in revalidatie na orthopedisch probleem/orthopedische operatie
  • Sportpaarden

Samenstelling

Muscle-Relax bevat hoge concentraties aan Magnesium en Calcium. Deze twee mineralen zijn essentieel voor een sterk skelet en gezonde beenderen maar ze hebben ook een gunstig effect op het zenuwstelsel, de spierfunctie en de electrolytenbalans. Magnesium is vaak onvoldoende aanwezig in de voeding. Muscle-Relax bevat de best opneembare vorm van Magnesium namelijk Magnesiumcitraat. Een tekort aan magnesium kan leiden tot spierverkramping en een verstoorde zenuwprikkeling met gespannen reacties en verhoogde prikkelbaarheid als gevolg.

Additional Information

Additional Information

SKU 97031
Tax Class 9%
Brand Global Medics
Active Ingredient Magnesium Citrate10,5 g and Calcium Citrate 8 g
Target Species Equine
Kanalisatie VRIJ
Instructions

Additional Information

Instructions for use
  • 1 maatbeker van 35ml per volwassen paard per dag in het voeder mengen 

  • voor veulens 1 maatbeker van 15ml per dag in het voeder mengen

  • Kuur van 85 dagen gebaseerd op een toediening van 35ml/dag