Syringes

Items 1-20 of 27

Page
per page
Set Descending Direction
  1. BD Plastipak 3pc syringe 50 ml Catheter tip 60 pc/box
    BD BD Plastipak 3pc syringe 50 ml Catheter tip 60 pc/box
    Nr. 300867
    Box with 50ml catheter tip syringes. …
  2. 3pcs syringes excentric 30-34ml 50 pcs.
    Kruuse 3pcs syringes excentric 30-34ml 50 pcs.
    Nr. 112377
    Excentric syringes 30-34ml…
  3. Sol-VET 1ml U-40 Insuline Syringe 30G x 0,5 (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-VET 1ml U-40 Insuline Syringe 30G x 0,5 (100pcs)
    Nr. SOL V3305-40
    1 ml insulin syringes with 30 G needles. …
  4. Sol-VET - U-40  Insulin Syringe with Fixed Needle, 29G x 0,5
    Sol-Millennium Europe Sol-VET 1ml U-40 Insuline Syringe 29G x 0,5 (100pcs)
    Nr. SOL V12905-40
    U-40 Insulin Syringe with Fixed Needle…
  5. Sol-M - 2-Piece Syringe, 20ml Eccentric (70pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Syringe w/o Needle 20ml 2-piece (100pcs)
    Nr. SOL 309003
    Box of 70 20 ml 2-piece eccentric syringes without needle.…
  6. Sol-M - Oral Dispensing Syringe, 20ml (Eccentric)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Slip Oral Dispensing Syringe 20ml Eccentric (50pcs)
    Nr. SOL 21020OP
    Box of 50 pieces 20 ml oral dispensing syringes.…
  7. Sol-M - Catheter Tip Syringes, 60ml (centric)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Catheter Tip Syringe 60ml Centric (30pcs)
    Nr. SOL 180060CT
    Box with 60 ml Catheter Tip Syringes.…
  8. Sol-M - Slip Tip Syringe w/o Needle 20ml concentric (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Slip Tip Syringe w/o Needle 20ml (100pcs)
    Nr. SOL 180020ST
    Box of 100 20 ml Slip Tip concentric syringes without needle…
  9. Sol-M - Slip Tip Syringes, 20ml (Eccentric)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Slip Tip Syringe w/o Needle 20ml Eccentric (100pcs)
    Nr. SOL 180020ET
    Box of 100 pieces 20 ml Slip Tip eccentric syringe without n…
  10. Sol-M - Slip Tip Syringe w/o Needle 10ml concentric (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Slip Tip Syringe w/o Needle 10ml (100pcs)
    Nr. SOL 180010ST
    Box of 100 10 ml Slip Tip concentric syringe without needle.…
  11. Sol-M - Luer Lock Syringe w/o Needle 10 ml (100 pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Luer LockSyringe w/o Needle 10ml (100pcs)
    Nr. SOL 180010
    Box of 100 10 ml Luer Lock syringes without needle.…
  12. Sol-M - Slip Tip Syringe w/o Needle 3ml concentric (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Slip Tip Syringe w/o Needle 3ml (100pcs)
    Nr. SOL 180003ST
    Box of 100 3 ml Slip Tip concentric syringe without needle. …
  13. BD Discardit ll-2pcs spuit 10 ml Luer
    BD BD Discardit ll-2pc syringe 10 ml Luer eccentric 100pc/box
    Nr. 309110
    BD Discardit ll-2pcs spuit 10 ml Luer aansluiting excentrisc…
  14. BD Discardit ll-2pcs spuit 5 ml Luer
    BD BD Discardit ll-2pc syringe 5 ml Luer eccentric 100pc/box
    Nr. 309050
    BD Discardit ll-2pcs spuit 5 ml Luer aansluiting excentrisch…
  15. BD Emerald spuit 5 ml (100 pcs.)
    BD BD Emerald syringe 5 ml 100 pc/box
    Nr. 307731
    BD Emerald syringe 5 ml (100 pcs.)…
  16. BD - Emerald syringe with needle, 2 ml
    BD BD Emerald syr. with needle 2 ml 100 pc/box
    Nr. 307728
    Box of 2ml syringes with 22G needle.…

Items 1-20 of 27

Page
per page
Set Descending Direction
© 2020 Grovet B.V. All rights reserved.