Needle

Items 1-20 of 54

Page
per page
Set Descending Direction
  1. Echo needle 20G x 8 inch (20 cm), 1 Pcs. ++++
    MILA international Echo needle 20G x 8 inch (20 cm), 1 Pcs. ++++
    Nr. E2008
    Spinal Needle 20Ga x 20cm (8 inc) …
  2. BD Chiba needle 22G x 8 inch 10 pcs
    BD BD Chiba needle 22G x 8 inch 10 pcs
    Nr. BD408269
    BD Chiba needle 22G …
  3. Sol-Vet Butterfly Needle with Adapter 21G x 0.75 (50 pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-Vet Butterfly Needle with Adapter 21G x 0.75 (50 pcs)
    Nr. SOL 1070001
    Butterfly needle bonded to a flexible tubing with a luer …
  4. Bone Marrow Aspirate Needle (BMA Trocar) - 1pk
    Owl Manor Bone Marrow Aspirate Needle (BMA Trocar) - 1pk
    Nr. 80-2100
    Bone Marrow Aspirate Needle to be used with Owl Manor CenTra…
  5. Outer Replacement Needle - Etched Needle
    MILA international Outer Replacement Needle - Etched Needle
    Nr. OCRN
    Oocyte - Etched Outer Replacement Needle 12Ga x 60cm…
  6. Sol-M - Yellow Hypodermic Needle, 30G x 0,5" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 30G x 0,5 (100pcs)
    Nr. SOL 113005
    Box of 100 hypodermic needles size 30G x 0,5”, colour code…
  7. Sol-M - Red Hypodermic Needle, 29G x 0,5" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 29G x 0,5 (100pcs)
    Nr. SOL 112905
    Box of 100 hypodermic needles size 29G x 0,5”, colour code…
  8. Sol-M - Grey Hypodermic Needle, 27G x 0,75" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 27G x 0,75 (100pcs)
    Nr. SOL 112734
    Box of 100 hypodermic needles size 27G x 0,75”, colour cod…
  9. Sol-M - Grey Hypodermic Needle, 27G x 0,5" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 27G x 0,5 (100pcs)
    Nr. SOL 112705
    Box of 100 hypodermic needles size 27G x 0,5”, colour code…
  10. Sol-M - Hypodermic Needles, 26G (brown)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 26G x 0,375 (100pcs)
    Nr. SOL 112638
    Box of 26G hypodermic needles.…
  11. Sol-M - Brown Hypodermic Needle, 26G x 0,5" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 26G x 0,5 (100pcs)
    Nr. SOL 112612
    Box of 100 hypodermic needles size 26G x 0,5”, colour code…
  12. Sol-M - Orange Hypodermic Needle, 25G x 1" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 25G x 1 (100pcs)
    Nr. SOL 112510
    Box of 100 hypodermic needles size 25G x 1”, colour code o…
  13. Sol-M - Orange Hypodermic Needle 25G x 5/8" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 25G x 0,6 (100pcs)
    Nr. SOL 112506
    Box of 100 hypodermic needles 25G x 5/8”, colour code oran…
  14. Sol-M Hypodermic Needle 24G x 1 (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 24G x 1 (100pcs)
    Nr. SOL 112410
    Sol-M Hypodermic Needle 24G x 1…
  15. Sol-M - Blue Hypodermic Needle, 23G x 1,25" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 23G x 1,25 (100pcs)
    Nr. SOL 1123125
    Box of 100 hypodermic needles size 23G x 1.25”, colour cod…
  16. Sol-M - Blue Hypodermic Needle 23G x 1" (100pcs)
    Sol-Millennium Europe Sol-M Hypodermic Needle 23G x 1 (100pcs)
    Nr. SOL 112310
    Box of 100 hypodermic needles 23G x 1”, colour code blue.…

Items 1-20 of 54

Page
per page
Set Descending Direction
© 2020 Grovet B.V. All rights reserved.