Grovet

DE GROENE OS RUST COMPOSITUM

DE GROENE OS RUST COMPOSITUM
Nr. VP0616
Rustgevende poeder op basis van natuurlijke ingrediƫnten. Bevat magnesium, L-tryptofaan en B vitamines. Read more
Description

Details

De Groene Os Rust Compositum Extra 300 gram

Rust Compositum Extra is een mengsel van natuurlijke voedingstoffen en plantenbestanddelen met een ontspannende en kalmerende werking. Het werkt positief op zowel lichaam als geest, maakt niet suf of sloom en geeft geen vermindering van de geestelijke alertheid.

•    Magnesium wordt ook wel het ‘anti-stress’-mineraal genoemd. Magnesium heeft ontkrampende en ontspannende eigenschappen en vervult een flink aantal essentiële functies in het lichaam.
•    L-tryptofaan is de precursor (voorloper) van serotonine en helpt spanningen en angsten te verminderen. Het heeft een synergetische (een elkaar versterkende) werking met niacinamide en pyridoxine HCl.
•    Humulus lupulus (hop) en Melissa officinalis (melisse) ondersteunen en beschermen de spijsvertering tegen de verstorende effecten van stress. Beide planten hebben bovendien een rustgevende en ontspannende werking.
•    Ginkgo biloba (tempelboom) helpt de doorbloeding in de kleine vaatjes naar het hoofd te verbeteren zodat de concentratie en het geheugen ondersteund wordt.
•    Crataegus oxyacantha (meidoorn) helpt de hartfunctie en bloeddruk te reguleren tijdens stress en inspanning.

Samenstelling

Magnesiumcitraat
L-tryptofaan (99 gr per kg)
Niacinamide (vitamine B3) (99gram per kg)
Pyridoxine HCl (vitamine B6) (50 gram per kg)
Mentha piperita (pepermunt)
Humulus lupulus (hop)
Crataegus oxyacantha (meidoorn)
Melissa officinalis (melisse)
Hypericum perforatum (Sint Janskruid)
Zink picolinaat
Ginkgo biloba (tempelboom)
Inositol (10 gram per kg)

Additional Information

Additional Information

SKU VP0616
Tax Class 6%
Brand De Groene Os
Quantity 300 gr
Instructions

Additional Information

Instructions for use

Paarden en pony’s: 1 tot 2 maal daags 1 maatschep door het voer (poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak wordt geblazen). 1 maatschep Paard & Pony = 4 gram.

Bij langdurig gebruik is het aan te raden om zo nu en dan een stopweek in te lassen om gewenning aan de inhoudsstoffen te voorkomen en een goede werking van het middel te waarborgen.

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht- en lactatieperiode, tenzij de dierenarts of therapeut anders adviseert. Niet gebruiken in combinatie met reguliere medicijnen i.v.m. het Sint Janskruid. Uit humane studies blijkt dat wanneer Sint Janskruid gecombineerd wordt met medicijnen deze anders of verminderd werkzaam zijn.