Grovet

DE GROENE OS RUGSPRAY

DE GROENE OS RUGSPRAY
Nr. VP0543
Deze spray is goed te gebruiken bij stijve en/of gevoelige rugspieren en voor het onderling soepel houden van de rugwervels. Read more
Description

Details

De Groene Os Rugspray 250 ml

Deze crèmeachtige spray is goed te gebruiken bij stijve en/of gevoelige rugspieren en voor het onderling soepel houden van de rugwervels. Ook kan Rugspray worden ingezet bij zadeldrukkingen waarbij de huid intact is. Rugspray stimuleert het lichaam tot de aanmaak van proteoglycanen en zorgt voor een snelle ontspanning. Proteoglycanen vormen, samen met water de belangrijkste onderdelen van de synoviaalvloeistof (gewrichtssmeervloeistof). Pijn die ontstaat door een tekort aan synoviaalvloeistof neemt hierdoor af en bewegen wordt gemakkelijker. Door de toegenomen beweging neemt de stofwisseling in de gewrichten weer toe.

•    MSM levert belangrijke zwavelverbindingen die nodig zijn voor de aanmaak van collageen en keratine en de (weder)opbouw van het kraakbeen
•    Magnesiumcitraat heeft een algemeen spierontspannende werking en vormt samen met calcium een van de belangrijkste bouwstenen voor de botstofwisseling. Magnesium zorgt voor een goede spierontspanning en is goed inzetbaar bij gewrichtsklachten om verkramping van het omliggende spierweefsel te voorkomen.
•    Berberis vulgaris (zuurbes) en Ribes nigrum (zwarte bes) werken gunstig op de afvoer van afvalstoffen.

Samenstelling

Aqua
MSM
Glucosaminesulfaat
Chondroitinesulfaat (90%)
Calciumcitraat
Ascorbinezuur (vitamine C)
Magnesiumcitraat
Arnica montana (valkruid)
Calendula officinalis (goudsbloem)
Bellis perennis (madeliefje)
Carduus marianus (Mariadistel)
Chelidonium majus (stinkende gouwe)
Berberis vulgaris (zuurbes)
Equisetum arvense (heermoes)
Solidago virgaurea (guldenroede)
Scrophularia nodosa (knopig helmkruid)
Apis mellifica (honingbij)
Ribes nigrum (zwarte bes)
Gnaphalum polycephalum (konijnentabak)
Alumina
Alcohol

Additional Information

Additional Information

SKU VP0543
Tax Class 21%
Brand De Groene Os
Quantity 250 ml
Instructions

Additional Information

Instructions for use Je hoeft dit middel niet in te masseren, kort sprayen op de huid is voldoende. De spray kan het beste gebruikt worden voor het rijden of longeren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.